Guovdageainnu álmotgirjerájus Kautokeino folkebibliotek

Campingtealtá - Camping telt: Coleman Aspen 4
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Campingtealtá - Camping telt: Coleman Aspen 4
Språk
  • Språk:
År
  • 2021
Noter
  • Aspen 4 teltet fra Coleman er et romslig familietelt med soveplass til fire personer. Aspen har to separate soverom, god takhøyde og mange smarte løsninger. Den velkjente tunnelkonstruksjonen gjør det enkelt og hurtig å sette opp. Gulvet er fullt integrert i teltet og alle dører har en høy kant som sikrer at rusk og rask, småkryp og vann ikke kommer så enkelt inn i teltet. Teltduken har en vannsøyle på 4000mm og er behandlet med UV-beskyttelse som tilsvarer faktor 50+. Dette bidrar til at duken holder lenger og bevarer fargen bedre. I tillegg er teltduken behandlet med flammehemmende midler for din sikkerhet. Teltet har store åpninger og vinduer, som slipper inn godt med lys og myggnetting hjelper med å holde småkryp ute. Vekt: 15,3kg
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      rm
*00123030
*007u 
*020  $cNkr. 7000
*245  $aCampingtealtá - Camping telt$bColeman Aspen 4
*260  $c2021
*500  $aAspen 4 teltet fra Coleman er et romslig familietelt med soveplass til fire personer. Aspen har to separate soverom, god takhøyde og mange smarte løsninger. Den velkjente tunnelkonstruksjonen gjør det enkelt og hurtig å sette opp. Gulvet er fullt integrert i teltet og alle dører har en høy kant som sikrer at rusk og rask, småkryp og vann ikke kommer så enkelt inn i teltet. 

Teltduken har en vannsøyle på 4000mm og er behandlet med UV-beskyttelse som tilsvarer faktor 50+. Dette bidrar til at duken holder lenger og bevarer fargen bedre. I tillegg er teltduken behandlet med flammehemmende midler for din sikkerhet.

Teltet har store åpninger og vinduer, som slipper inn godt med lys og myggnetting hjelper med å holde småkryp ute.

Vekt: 15,3kg
*700  $eTelt
*856  $fC:\Users\MOE\Pictures\Utstyr\Coleman Aspen 4.jpg
*856  $fC:\Users\MOE\Pictures\Utstyr\Coleman_Aspen_4.jpg
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Kautokeino folkebibliotekUtstyrssentral