Guovdageainnu álmotgirjerájus Kautokeino folkebibliotek

Alpinsko str 43 - 44: Head Edge 100 HV All Mountain Boot
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Alpinsko str 43 - 44: Head Edge 100 HV All Mountain Boot
Språk
  • Språk:
Emne
År
  • 2024
Noter
  • Edge 100 HV bringer sylskarp presisjon kombinert med uovertruffen komfort, til skikjørerene som har behov for en litt bredere lest. Et nyutviklet skalldesign sørger for perfekt kraftoverføring og energiretur. Den nye skallprofilen gjør også step in og step ut til en lek. Øverst på skaftet sitter det to skruer som lar deg justere volumet. Denne justeringen gjør at ulike legg strørelser og fasonger får plass. Dette er en støvel du kan cruise lange dager med, samtidig er den sporty og presis nok til at du får ut det beste av litt mer hårete ski. Det nye EZ-Walk systemet, sammen med Grip Walk gjør turen fra bilen til bakken så enkel som mulig. Innerstøvelen byr på mulighet for Liquid fit tilpassning, samt varmetilpassning. Dette for å tilby den beste og mest persondlige passformen. Endelig har det kommet en støvel på markedet som kombinerer høy ytelse med høyt volum. Mondopoint 28.0-28.5 Såle 330 mm.
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 1 (0)
*000      rm
*00125979
*007u 
*020  $c4299
*245  $aAlpinsko str 43 - 44$bHead Edge 100 HV All Mountain Boot
*260  $c2024
*500  $aEdge 100 HV bringer sylskarp presisjon kombinert med uovertruffen komfort, til skikjørerene som har behov for en litt bredere lest. Et nyutviklet skalldesign sørger for perfekt kraftoverføring og energiretur. Den nye skallprofilen gjør også step in og step ut til en lek. Øverst på skaftet sitter det to skruer som lar deg justere volumet. Denne justeringen gjør at ulike legg strørelser og fasonger får plass. Dette er en støvel du kan cruise lange dager med, samtidig er den sporty og presis nok til at du får ut det beste av litt mer hårete ski. Det nye EZ-Walk systemet, sammen med Grip Walk gjør turen fra bilen til bakken så enkel som mulig. Innerstøvelen byr på mulighet for Liquid fit tilpassning, samt varmetilpassning. Dette for å tilby den beste og mest persondlige passformen. Endelig har det kommet en støvel på markedet som kombinerer høy ytelse med høyt volum.
Mondopoint 28.0-28.5
Såle 330 mm.
*650  $aAlpinsko, Slalomsko, Alpinskuovva
*700  $eAlpint
*856  $fC:\Users\moe\OneDrive - Kautokeino kommune\Bilder\Utstyr diverse\Alpinutstyr\Alpinsko\Head Edge 100 HV All Mountain Boot.png
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1På reserveringshylla Kautokeino folkebibliotekUtstyrssentral